aproop! telecom i Societat Coral El Micalet signen un acord per a promoure la cultura i tradicions valencianes

València, 23 de febrer de 2022

Amb aquest nou acord la telecom valenciana s’alia amb una de les institucions més antigues de València, agent clau en la dinamització cultural de la ciutat.


La telecom valenciana dotarà d’infraestructures la institució i oferirà condicions especials als seus socis, alhora que la societat coral possibilitarà la presència d’aproop! en els principals actes culturals que organitza.


Amb aquest nou acord les dues organitzacions sumen forces per a defensar la cultura i les tradicions valencianes.L’operadora de telecomunicacions valenciana aproop! telecom i Societat Coral El Micalet han signat un acord per tal de defensar la cultura i les tradicions valencianes.


L’operadora valenciana, que segueix un model de proximitat amb gestió des del propi territori i està molt implicada en la seua realitat cultural i empresarial, oferirà, gràcies a aquest nou acord, condicions especials a les sòcies i socis la Societat Coral El Micalet, cosa que els permetrà gaudir dels avantatges d’un servei de telefonia mòbil i Internet compromés amb donar atenció al client en valencià.


A més, aproop! telecom dotarà de servei i infraestructures de telecomunicacions a aquesta institució, amb la finalitat de potenciar logísticament la seua activitat en defensa de les tradicions dins la societat valenciana.


Pel que fa a la Societat Coral El Micalet, difondrà entre els seus socis i sòcies els avantatges dels serveis i productes de telecomunicacions que ofereix aproop! I, a més, ajudarà l’operadora a estar a present en l’agenda d’activitats culturals que organitza habitualment.


La telecom valenciana, en el seu propòsit d’involucrar-se amb les tasques dels principals protagonistes de la promoció cultural al territori, tanca així un acord més amb un important agent dinamitzador de la cultura valenciana com és la Societat Coral El Micalet.Sobre aproop! telecom

aproop! és un operador de telecomunicacions de proximitat, nascut a València, que ofereix serveis integrals de mòbil, internet i fix. Disposa de xarxa pròpia de fibra i també acords amb altres operadors que li permeten oferir la màxima cobertura mòbil a tot el territori espanyol i accés a la tecnologia 4G més moderna.


aproop! té en compte com a factor fonamental el servei al client: de proximitat, que li permeta parlar amb persones que l’escolten en el seu idioma o interactuar amb serveis digitals amb la màxima cobertura, amb paquets flexibles i a un bon preu.


La seua missió és oferir serveis integrals de telecomunicacions des d’aquesta terra i en valencià, contribuint així mateix al desenvolupament de la cultura i territori valencians, treballant diàriament per la seua gent.Sobre la Societat Coral El Micalet

La Societat Coral El Micalet és una de les institucions més antigues de la ciutat de València, reconeguda com a Entitat d’Utilitat Pública.


Aquesta institució va nàixer en 1905 a partir de l'antiga Societat Coral Orfeó Valencià El Micalet, que es va fundar en 1893. La seua finalitat és promoure i defensar la cultura i les tradicions valencianes.


Amb la seua tasca de formació musical i participant en les activitats relacionades que s’organitzen a la ciutat, Societat Coral El Micalet persegueix dos objectius principals: l'ensenyament i difusió de la música.


--

Foto. Tonetxo Pardiñas, president de S. C. El Micalet, i Octavi Sánchez Laguna, conseller delegat d’aproop! telecom. L’Albufera al fons vista des de les oficines d’aproop!