PARLAR EN PÚBLIC

La proposta d’aquest curs hem d'emmarcar-la dins de les investigacions pedagògiques que vinculen les tècniques de les arts escèniques aplicades a altres camps professionals.

L'objectiu que busquem és aplicar les tècniques de la interpretació per a la millora de l’oratòria i les presentacions en públic. Els beneficis poden ser molt útils per l’alumnat en formació, els docent, els polítics o professionals de diversos sectors econòmics. En definitiva, serà d’interès per a qualsevol persona que desitge millorar les seus competències en oratòria i defensar els seus projectes de forma convincent. Els curs ajudarà a superar la por escènica i a refermar la seguretat comunicativa.

Utilitzem una metodologia participativa i individualitzada, és eminentment pràctic, però cada apartat dels continguts està fonamentat en la investigació i els estudis previs que venim desenvolupant des fa una dècada. Els resultats i avantatges de l’ús d’aquestes tècniques en la pràctica oratòria son evidents i avaluables.

Per a iniciar-se en esta pràctica no calen coneixements previs sobre la pràctica teatral.

amb Juanjo Prats