MOSTRA D'ART #ELMICALETSC

Convocatòries temàtiques, per oferir la nostra sala d'exposicions a artistes de tot el País Valencià.

La II MOSTRA D'ART #ELMICALETSC queda convocada d'acord amb les seg√ľents bases:

a. Hi podran participar totes les persones que ho desitgen.

b. S'acceptaran fins a dues obres per artista.

c. L'obra ha de ser de la seua propietat.

d. La tècnica serà lliure (incloent-hi fotografia), i el tema girarà al voltant del lema de la Festa de la infantesa 2021-2022: Som Diversitat.

e. Es valorarà l'habilitat tècnica i l'originalitat del tema.

f. No hi ha dimensions mínimes. Les màximes seran 50x50.

g. Inclourem a la cartel·la, si així ho volen, el contacte, per si es dóna el cas que està a la venda (tots els beneficis seran per l'artista).

h. Les obres es podran visitar a la nostra sala d'exposicions temporals, des del 18 de gener.

i. El Micalet es reserva la possibilitat de convidar a les autores o autors finalistes per fer una futura exposició individual.


COM PARTICIPAR?

a. Abans del 9 de gener de 2022, penja l'obra a les teues xarxes socials, etiqueta a @elmicalet i envia'ns la publicació per privat.

b. S'ha d'enviar també la foto de l'obra al correu "comunicacio@elmicalet.cat", amb l'assumpte "II Mostra d'art al Micalet".

c. S'adjuntarà un Word com a plica, on s'incloga el títol de l'obra i les seues dimensions, el nom de l'artista, el telèfon de contacte i una breu biografia de màxim 100 paraules.

d. El jurat estarà format per tres experts en Belles Arts de reconegut prestigi, designats per la Societat Coral el Micalet, i ens anirem posant en contacte amb les persones participants.

e. Les obres finalistes, una vegada es comunique, s'hauran de dur a la nostra seu (València, C/Guillem de Castro, 73) del 10 al 15 d'abril. Recomanem que estiga emmarcada o amb un suport per penjar-la, per garantir la seguretat de la peça.