MOSTRA D'ART #ELMICALETSC

Convocatòries temàtiques, per oferir la nostra sala d'exposicions a artistes de tot el País Valencià.

La III MOSTRA D'ART #ELMICALETSC queda convocada d'acord amb les següents bases:

a. Hi podran participar totes les persones que ho desitgen, abans del 28 de febrer.

b. S'acceptaran fins a dues obres per artista.

c. L'obra ha de ser de la seua autoria i propietat.

d. La tècnica serà lliure (incloent-hi fotografia), i el tema, dins de la Festa de la infantesa 2022-2023, serà: Poesia i il·lustració. Obres inspirades en poemes, o que han inspirat textos.

e. Es valorarà l'habilitat tècnica i l'originalitat.

f. No hi ha dimensions mínimes. Les màximes seran 70x70.

g. Inclourem en la cartel·la, si així ho volen, el contacte, per si es dona el cas que està a la venda (tots els beneficis seran per l'artista).

h. Les obres es podran visitar a la nostra sala d'exposicions temporals, des del 28 de març.

i. El Micalet es reserva la possibilitat de convidar a les autores o autors finalistes per fer una futura exposició individual.


COM PARTICIPAR?

a. Abans del 28 de febrer de 2023, penja l'obra a les teues xarxes socials, etiqueta a @elmicalet i envia'ns la publicació per privat.

b. S'ha d'enviar també la foto de l'obra i el text en el qual està inspirada al correu "comunicacio@elmicalet.cat", amb l'assumpte "III Mostra d'art al Micalet".

c. S'adjuntarà un Word com a plica, on s'incloga el títol de l'obra i les seues dimensions, el nom de l'artista i l'escriptor/a, el telèfon de contacte i una breu biografia de màxim 100 paraules d'ambdós.

d. El jurat estarà format per tres experts en Belles Arts i Gestió Cultural de reconegut prestigi, designats per la Societat Coral el Micalet.

e. Les obres finalistes, una vegada es comunique, s'hauran de dur a la nostra seu (València, C/Guillem de Castro, 73) del 21 al 24 de març. Recomanem que estiga emmarcada o amb un suport per penjar-la, per garantir la seguretat de la peça..