Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

festa de la infantesa - magues de gener 2022

Apunta't ací a la llista d'espera per aconseguir la teua entrada gratuïta per la CAVALCADA ESTÀTICA DE LES MAGUES DE GENER el diumenge 16 de gener de 2022 a les 11:30h, a la plaça de l'ajuntament! Si s'allibera part de l'aforament o hi ha cap canvi en la normativa, avisarem pel correu electrònic facilitat.

En la Cavalcada de la Festa de la Infantesa participaran grups de dolçaina i tabal, de dansa, batukades, muixerangues, formacions musicals, animadors, associacions... i el cantautor Andreu Valor. Les magues regalaran als xiquets en la cavalcada un conte il·lustrat, Matilde Salvador, una vida musical, on s'aborda la figura de la gran compositora castellonenca en el 15é aniversari de la seua mort. Hem organitzat tallers, xarrades i exposicions com la II Mostra d'Art #ElMicaletSC, amb el tema "Som diversitat". A més, pots demanar la CARTA DE LES MAGUES DE GENER 2022!

Enguany, les magues són Daniela Requena (Llibertat), periodista, activista LGTBI i influencer; Lucia Beamud (Igualtat), regidora delegada d'Igualtat, Polítiques de Gènere i LGTBI; i Sénia Mulayali (Fraternitat-Sororitat), booktuber sahrauí molt valenciana.

Tonetxo Pardiñas, president del Micalet, ha manifestat que l'entitat “agraeix el compromís i la generositat de tots els que fan possible aquesta festivitat en la qual participaran 51 agrupacions”. Cristina Escrivà, coordinadora del projecte, ha destacat que “les Magues de Gener és una iniciativa consolidada i enguany posem el focus en el respecte a la diversitat, un assumpte nuclear en l'educació”.

Organitzada des de la Societat coral el Micalet, per als xiquets i les xiquetes del segle XXI. Instagram, Facebook, Twitter.

Matilde Salvador.pdf
Les 3 magues.pdf

Benvingudes i benvinguts! Trobareu a les xarxes socials tota la informació sobre la Festa del solstici d'hivern laic, organitzada des de la Societat coral el Micalet. Allà publicarem els horaris de totes les activitats (concerts, exposicions, recitals, presentacions, tallers per a grans i menuts...) que formen part de la Festa de la infantesa.

La part final serà la Cavalcada de les Magues de gener, el segon diumenge de l'any, una cavalcada laica oberta a la participació de totes i tots. Busquem imaginació! Si tens alguna idea per a la cavalcada, o vols apuntar-te com a voluntari, envia'ns un missatge.

T'esperem!