festa de la infantesa - magues de gener

Benvingudes i benvinguts!

Organitzem tallers, xarrades, recitals i exposicions com "Dones il·lustrades", "Matilde Salvador" o la Mostra d'Art #ElMicaletSC. A més, podràs demanar la CARTA DE LES MAGUES DE GENER! Trobareu a les xarxes socials els horaris de totes les activitats que formen part de la Festa de la infantesa: Instagram, Facebook, Twitter.

La part final serà la CAVALCADA DE LES MAGUES DE GENER, el diumenge 15 de gener de 2023, una cavalcada laica oberta a la participació de totes i tots. Busquem imaginació! Si tens alguna idea per a la cavalcada, o vols apuntar-te com a voluntari, envia'ns un missatge (comunicacio@elmicalet.cat). En la Cavalcada de la Festa de la Infantesa participen grups de dolçaina i tabal, de dansa, batucades, muixerangues, gegants i cabuts, grups d’animació, professionals del circ, associacions culturals, institucions, plataformes ciutadanes, formacions musicals… Tot un conjunt de persones voluntàries que s'han coordinat per dur alegria als xiquets i xiquetes dels carrers de València.

L'any 2023, les dones que encarnen a les Magues de Gener són Maria Colomer —actriu, pedagoga teatral i directora—; Àngela Escribano —formadora en prevenció de violència de gènere— i Irina Yellows —poeta, pedagoga i orientadora educativa. Juntes, simbolitzen tres conceptes universals: la llibertat, la igualtat i la fraternitat-sororitat.

Tonetxo Pardiñas, com a president del Micalet, ha manifestat la il·lusió amb la qual encaren el retorn de la cavalcada a la normalitat, després dels canvis produïts per la situació sanitària global, que obligaren a adaptar-la a altres formats. Cristina Escrivà, coordinadora de l'acte, ha destacat la gran participació de grups de diferents comarques del País Valencià que caracteritza la festa.

Pots gaudir ací dels contes que hem publicat i repartit a la Cavalcada de les Magues de Gener, a més del llibre i les cançons de Música i versos a l'escola, per a la infància del segle XXI.

T'esperem!

MÚSICA I VERSOS A L'ESCOLA.pdf
Les 3 magues.pdf
Matilde Salvador.pdf