Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

festa de la infantesa - magues de gener

Benvingudes i benvinguts! Trobareu a les xarxes socials tota la informació sobre la Festa del solstici d'hivern laic. Allà publicarem els horaris de totes les activitats que formen part de la Festa de la infantesa. Organitzada des de la Societat coral el Micalet, per als xiquets i les xiquetes del segle XXI. Instagram, Facebook, Twitter.

Organitzem tallers, xarrades i exposicions com la Mostra d'Art #ElMicaletSC. A més, podras demanar la CARTA DE LES MAGUES DE GENER! La part final serà la CAVALCADA DE LES MAGUES DE GENER, el segon diumenge de l'any, una cavalcada laica oberta a la participació de totes i tots. Busquem imaginació! Si tens alguna idea per a la cavalcada, o vols apuntar-te com a voluntari, envia'ns un missatge. En la Cavalcada de la Festa de la Infantesa participen tots els anys grups de dolçaina i tabal, de dansa, batukades, muixerangues, formacions musicals, animadors, associacions...

L'any 2022 les magues foren Daniela Requena (Llibertat), periodista, activista LGTBI i influencer; Lucia Beamud (Igualtat), regidora delegada d'Igualtat, Polítiques de Gènere i LGTBI; i Sénia Mulayali (Fraternitat-Sororitat), booktuber sahrauí molt valenciana.

Tonetxo Pardiñas, president del Micalet, va manifestar que l'entitat “agraeix el compromís i la generositat de tots els que fan possible aquesta festivitat en la qual participaran 51 agrupacions”. Cristina Escrivà, coordinadora del projecte, destacà que “les Magues de Gener és una iniciativa consolidada i enguany posem el focus en el respecte a la diversitat, un assumpte nuclear en l'educació”.

T'esperem!

Les 3 magues.pdf
Matilde Salvador.pdf